După patru ani de administrație pesedista toxică, Bucureștiul este pur și simplu sufocat în fiecare zi. Mii de oameni fără apă caldă în vârf de pandemie sau fără căldură în mijlocul iernii, infrastructură învechită, gropi, trotuare stricate, noxe, blocaje în trafic. Sănătatea noastră este în pericol, nervii ne sunt întinși la maxim, timpul ne este irosit.

Aș putea continua la nesfârșit cu lista problemelor din Capitală. Dar cei care locuiesc aici le știu foarte bine. Atitudinea corectă este să ne concentrăm pe soluții constructive. Echipa liberală pentru sectorul 1 și pentru București vine cu aceste soluții.

Avem o echipă de super-profesioniști pentru consiliul local al Sectorului 1 și pentru consiliul general al municipiului București. Avem dreapta unită pentru noul București, candidați comuni. Avem cele mai bune exemple de urmat: cei mai buni primari ai României, precum Ilie Bolojan, Emil Boc, Mircea Hava și mulți alții. Avem oameni tineri și competenți, mult entuziasm, plus dorința de a transforma Bucureștiul într-un oraș pentru oameni.
Susține echipa de liberali pentru Sectorul 1 și pentru București. Vino la vot pe 27 septembrie și alege listele Partidului Național Liberal și candidații comuni ai dreptei. Împreună construim noul București.

#dreaptaunita #noulbucuresti #noisuntemPNL1

Published On: august 18th, 2020 / Categories: Sector 1 / Tags: /

Abonează-te pentru a fi la curent cu activitatea noastră

Add notice about your Privacy Policy here.