Singurul lucru realizat cu brio în mandatul lui Tudorache este risipa de bani. Doar că de data aceasta tunul e legat de școli.
O persoana din jurul primarului sectorului 1, Dragos Florescu, cel care se prezinta drept consilier pe probleme de educatie al primarului din sectorul 1, influenteaza directorii scolilor din sector sa mearga la cursuri organizate de catre firma la care este director (Smart,nu?).
Pe lângă faptul că face rost de clienți, vine cu un pret foarte mare pe zi, eliberandu-se niste diplome despre care nu se stie daca au sau nu credite transferabile valabile.
Iar ca bonus, ca sa nu te plicitisesti acolo, poti merge cu cine vrei, inclusiv cu soacra…Ce parere aveti domnule primar al sectorului 1 despre cele de mai sus? Este vorba de o risipa de bani cheltuiti in mandatul si cu acordul Dvs…

Oamenii din categoria lui Tudorache, studiul de caz:
Dragos Florescu a fost director al Formenerg SA pana la sfarsitul anului trecut si din pozitia pe care o avea in relatia cu Dan Tudorache a influentat in mandatul acestuia directorii scolilor din sector sa mearga la cursuri de perfectionare organizate de catre Formenerg.
Doar in anul 2019, conform SICAP, scolile din sectorul 1 au platit 446322 lei fara TVA catre firma la care Dragos Florescu era director.
Cum nu toate scolile au facut achizitia prin SICAP cu siguranta ca  suma este cu mult mai mare.

Veti spune ca este foarte bine ca profesorii se instruiesc doar ca  pretul  unui asemenea curs era in jur de 700 lei/zi bani in care era inclusa si familia cursantului, respectiv daca doreai sa ii faci o surpriza soacrei o puteai lua si pe ea sa se destinda in natura in timp ce tu participai la acest asa zis curs de perfectionare.
💡Cat priveste diplomele cu credite transferabile eliberate pentru aceste cursuri ar fi bine ca acestea sa fie verificate de catre organele competente si sa se constate daca aceste diplome indeplinesc sau nu conditiile legale.

Published On: septembrie 24th, 2020 / Categories: Sector 1, Social Media /

Abonează-te pentru a fi la curent cu activitatea noastră

Add notice about your Privacy Policy here.