În 2019 o altă firmă a obținut 39 de contracte, în valoare totală de peste 1 milion de lei, de la mai multe școli din Sectorul 1 al Capitalei și de la Proedus – centrul de proiecte educaționale al Primăriei București. Școlile au cumpărat serviciile de curățenie, prin achiziție directă, în lunile mai și august, de la firma MIHTEO ICS – care fusese înființată în luna aprilie. Administratorul firmei care a obținut toate contractele prin atribuire directă este, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Mihai Teodor Adrian. Firma sa, MIHTEO ICS SRL, a fost înființată pe data de 25 aprilie 2019, și în mai puțin de o lună de la înființare societatea a obținut prin atribuire directă 15 dintre contractele cu școlile din sectorul 1. (https://www.edupedu.ro/achizitii-controversate-in-sectorul-1-al-bucurestiului-20-de-scoli-fac-curatenia-cu-o-firma-detinuta-de-fostul-partener-de-afaceri-al-directorului-de-achizitii-al-primariei/)

Ei bine, in anul 2020, firma MihTeo ICS SRL are contracte de curatenie cu 15 de scoli din sectorul 1, in valoare totala de aproximativ 1 milion de lei fara TVA, deci de peste 200000 euro.

Ce parere aveti despre acest lucru, domnule primar ? Functioneaza sau nu traficul de influenta la nivelul Primariei Sectorului 1?

 

Published On: septembrie 25th, 2020 / Categories: Sector 1 /

Abonează-te pentru a fi la curent cu activitatea noastră

Add notice about your Privacy Policy here.