Victoria lui Clotilde Armand nu putea fi posibilă fără implicarea totală a puternicei echipe a liberalilor din sectorul 1, condusă de tânărul Sebastian Burduja. În aceste condiții, pesedistul Daniel Tudorache a fost nevoit, chiar și cu un mare tam-tam, să părăsească, cu coada între picioare, Primăria Sectorului 1. Patru ani de iresponsabilitate, incompetență, devalizare a banilor publici și nu în ultimul rând promisiuni neonorate și sfidări la adresa cetățenilor din sector.

A venit vremea unui altfel de management, unul profesionist, în care soluțiile și proiectele primează, pliat pe nevoile cetățenilor, care să modernizeze sectorul 1 și să îl ducă, în sfârșit, acolo unde îi este cu adevărat locul.

Consilierii PNL Sector 1 au depus ieri, 29 octombrie 2020 jurământul de învestitură în Consiliul Local al Sectorului 1:

Ramona Porumb
Victor Picu
Daniel-Constantin Ciungu

Adrian Oianu – Consilier Sector 1
Dinu Gheorghe

Îi felicităm pe colegii noștri, le dorim succes si multa înțelepciune. Avem convingerea că echipa PNL din Sectorul 1 ca reprezenta interesele cetățenilor cu demnitate, onestitate și responsabilitate.

Și cum tinerețea, entuziasmul și competența joacă un rol crucial în echipa PNL Sector 1,  propunerea liberalilor pentru funcția de viceprimar este Ramona Porumb, liderul grupului de consilieri liberalilor din sector.

Ramona Porumb este propunerea PNL Sector 1 pentru funcția de viceprimar al Sectorului 1, aprobată de Biroul Politic de Sector.

 

Published On: octombrie 30th, 2020 / Categories: Sector 1 / Tags: /

Abonează-te pentru a fi la curent cu activitatea noastră

Add notice about your Privacy Policy here.