Siguranța în școli, prioritatea Consiliului Local Sector 1!

Consilierii locali PNL și PSD Sector 1 convoacă, începând de astăzi, ora 11.00, toți directorii de unități de învățământ din sector, pentru a identifica problemele cu care se confruntă în ceea ce privește paza în fiecare școală și sistemele video de supraveghere. Scopul este adoptarea de măsuri urgente care trebuie luate în fiecare școală pentru îmbunătățirea siguranței elevilor din Sectorul 1.

În timp ce tot mai mulți directori și părinți semnalează zilnic probleme grave, iar Clotilde Armand a anunțat oficial că închide primăria, consilierii PNL și PSD cheamă întreaga comunitate pentru a gestiona problema împreună!

Diminuarea numărului de paznici și neîndeplinirea de către primărie a recomandărilor din rapoartele din 2021 privind riscurile de siguranță fizică în unitățile de învățământ au permis înmulțirea abuzurilor și violențelor! De aceea este nevoie să asigurăm toate resursele pentru a restabili ordinea și siguranța în școlile din sector.

În plină situație de criză, Clotilde Armand vrea să taie 107 milioane de lei din bugetul alocat școlilor! Cu această inițiativă agravează situația pe care a creat-o și dovedește că nu îi pasă de siguranța elevilor din sector.

Ramona Porumb
Lider de grup al consilierilor locali PNL S1

Daniela Popa
Lider de grup al consilierilor locali PSD S1

CMF 21240015