Andrei Chiliman, o figură emblematică, se întoarce în Partidul Național Liberal, după 11 ani

După o absență de unsprezece ani din peisajul politic al Partidului Național Liberal, Andrei Chiliman revine în politica locală a Sectorului 1. Filiala PNL Sector 1 l-a confirmat ieri pe candidatul la primăria Sectorului 1 George Tuță în calitate de președinte al organizației, consolidând astfel echipa pentru viitoarele bătălii politice. Într-un gest memorabil, liberalii au reușit să-l readucă alături de ei pe fostul primar al sectorului, recunoscut pe scară largă drept unul dintre cei mai buni edili pe care i-a avut Capitala.

”Reîntoarcerea lui Andrei Chiliman în Partidul Național Liberal este un moment de mare importanță pentru noi. Este un om de o valoare incontestabilă, care a acceptat să revină în rândurile noastre după o perioadă de unsprezece ani. Asta demonstrează că avem un proiect puternic, iar eu îi mulțumesc domnului Chiliman pentru încrederea acordată și pentru sprijinul său necondiționat în demersurile noastre pentru a readuce Sectorul 1 la statutul de Capitală a Capitalei, după patru ani dezastruoși pentru locuitorii lui”, a declarat George Tuță, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1.

Întoarcerea lui Andrei Chiliman alături de colegii din PNL Sector 1 transmite un semnal puternic de unitate și susținere în această comunitate. Prin colaborarea strânsă cu omul care a condus Sectorul 1 între 2004-2015, echipa condusă de George Tuță își propune să continue proiectele bune care au fost cândva reper de bune practici în administrația publică locală.

Odată cu Andrei Chiliman, filiala Sector 1 și-a mai întărit echipa și cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. Aceasta și-a anunțat revenirea la filiala în care s-a înscris în partid în anul 1999 pentru a contribui cu expertiza sa la reconstrucția proiectului Sectorul 1, Capitala Capitalei.

“Sunt aici pentru a îl susține pe George și echipa pe care o va avea la Sectorul 1. Îi acord tot sprijinul meu și îi doresc succes”, a declarat Adina Vălean.

George Tuță
Președinte PNL Sector 1
0749.177.398

Ramona Porumb
Lider de grup al consilierilor locali PNL S1
0766.238.388

CMF 21240015