Clotilde Armand minte!

În extrasul de cont al Primăriei Sectorului 1 figurează 4 milioane de lei pentru bunuri și servicii pe acest an, iar plățile efectuate până la 29 februarie (adică facturi plătite efectiv) erau de 1,857 milioane de lei. Cu toate acestea, primarul Clotilde Armand minte publicul și anunță că închide primăria și sistează serviciile publice.

Primărița Armand blochează voit funcționarea Primăriei în timp ce școlile sunt lăsate fără pază, iar banii sunt risipiți pe amenzi plătite pentru incompetența echipei sale.

Consilierii locali ai PNL și PSD au convocat astăzi ședință de îndată pentru a obliga primarul să ia măsuri urgente pentru îmbunătățirea siguranței în școlile din sector și pentru a explica de ce primarul Clotilde Armand aruncă în spațiul public informații mincinoase și alarmante prin care susține că primăria va fi închisă din cauza tăierii fondurilor.

Culmea ipocriziei, tot dumneai scrie pe rețelele sociale că „este interzis în lege să oprești serviciul public”, deci mărturisește public faptul că încalcă legea. Ca atare, anunțăm public că am sesizat oficial instituția Prefectului Capitalei pentru această încălcare a legii.

De fapt, doamna Armand face scandal pentru a acoperi lucrurile extrem de grave care se întâmplă în sector sub conducerea sa. Din cauza incompetenței și nepăsării administrației Armand, copiii din școlile Sectorului 1 sunt puși zilnic în pericol prin lipsă de pază suficientă și lipsă de răspuns la solicitările și nevoile concrete. Deși consilierii locali, directorii de școli și părinții copiilor de la zeci de școli din sector au atras atenția în nenumărate rânduri că tăierea posturilor de pază afectează grav siguranța elevilor, Clotilde Armand a ignorat ani de zile aceste semnale. Ceea ce s-a întâmplat la Școala Titulescu este doar una dintre situațiile îngrozitoare pe care dezinteresul doamnei primar le-a produs.

Incompetența administrației Armand se vede la toate nivelurile. Recent, Primăria Sectorului 1 a fost amendată cu 159.000 de lei de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) întrucât a încălcat prevederile legale cu privire la prelucrarea datelor prin intermediul unei platforme on-line, utilizată pentru colectarea datelor cu caracter personal.

În timp ce pune viețile cetățenilor în pericol și plătește amenzi pentru incompetența sa și a echipei sale, doamna Clotilde Armand face circ pe rețelele sociale și amenință cu blocarea primăriei. Noi nu vom permite ca acești mincinoși să distrugă Sectorul 1. Facem curățenie în sector și ordine în primărie, iar din 9 iunie schimbăm administrația lui Clotilde Armand cu una serioasă, competentă și pusă pe treabă.

George Tuță
Președinte PNL Sector 1
0749.177.398

Ramona Porumb
Lider de grup al consilierilor locali PNL S1
0766.238.388