5 milioane de lei în plus pentru siguranța în școli!

Consilierii PNL și PSD au votat astăzi o hotărâre de consiliu local prin care alocă suma de 5 milioane de lei pentru finanțarea serviciilor de pază, achiziționarea sistemelor de supraveghere și de alarmă interioare și exterioare în unitățile de învățământ din Sectorul 1.

Proiectul propus și votat de consilierii PNL solicită aplicarea unor măsuri urgente pentru îmbunătățirea serviciului de pază și de ordine în școli, în contextul dramei semnalate de părinții de la Școala Titulescu. Consilierii au cerut primarului Clotilde Armand să răspundă cererilor părinților și directorilor unităților de învățământ de a suplimenta numărul de agenți de pază și de a dota școlile cu sisteme de supraveghere și de alarmă, care pot fi accesate de orice elev aflat în pericol, în locurile/spațiile în care este interzisă amplasarea camerelor video. 

De asemenea, hotărârea de azi vizează ca reprezentanții Poliției Locale Sector 1 să asigure siguranța perimetrală și să patruleze pe lângă fiecare unitate de învățământ, conform Planului de ordine și siguranță a Sectorului 1.

George Tuță
Președinte PNL Sector 1
0749.177.398

Ramona Porumb
Lider de grup al consilierilor locali PNL S1
0766.238.388

CMF 21240015