Echipa liberală pentru Consiliul Local

TĂNASE STAMULE
TĂNASE STAMULEDecan ASE
Doctor în economie, decan FABIZ – ASE. Specialist în management și administrație publică, de 19 ani locuitor al sectorului 1.
RAMONA PORUMB
RAMONA PORUMBAntreprenor
Liderul consilierilor locali PNL în sectorul 1. Antreprenor în domeniul IT, absolventă ASE București, expert în administrație publică.
VICTOR PICU
VICTOR PICUAvocat
Membru al Baroului București din 2007. A condus ANOFM în perioada implementării șomajului tehnic și s-a asigurat că aproape un milion de români au avut un venit în perioada stării de urgență.
DANIEL CIUNGU
DANIEL CIUNGUInginer
Absolvent Politehnica București și Aarhus University (Danemarca). Corporatist, expert în energie regenerabilă și soluții SMART. Locuitor al zonei Băneasa-Greenfield.
ADRIAN OIANU
ADRIAN OIANUDesigner
Antreprenor creativ, cu o carieră de peste 25 de ani în SUA și România. Absolvent al Institutului de Design din Milano.
DINU GHEORGHE
DINU GHEORGHEAntreprenor
Specialist în finanțe, absolvent al Instituto Empresa și al facultății de Management de la Warwick Business School. Fondator Aspire for Education.
DAN PODARU
DAN PODARUProdecan Universitatea București
Doctor în Științele Comunicării, Lector în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Bucureștean de la naștere, îndrăgostit de sectorul 1.
RALUCA HALIȚ
RALUCA HALIȚManager
Pasionată de administrație publică la nivel local și central. Absolventă de științe politice la Universitatea București. Experiență în sectorul privat și public.
CRISTINA GRIGORESCU
CRISTINA GRIGORESCUJurist
Expert în strategii de dezvoltare, cu experiență în risc, antifraudă și domeniul juridic. Consilier local al Sectorului 1 din 2016.
ADRIAN VIRGIL SUVAC
ADRIAN VIRGIL SUVAC
Consilier local PNL Sector 1. Cetățean al sectorului, cartierul Dămăroaia. Specialist în politici europene și expert în administrație locală.
AURELIAN DENIS NEBEL
AURELIAN DENIS NEBEL
Expert administrație publică, cu specializare în politici publice, accesarea și gestionarea fondurilor europene.
ADRIANA GEORGESCU
ADRIANA GEORGESCUAvocat
Consilier local PNL Sector 1 din 2019. Secretar general adjunct al filialei PNL Sector 1 din 2019 și secretar regional al Organizației de femei liberale pe Regiunea București și Ilfov, din 2018
MIHAIL CRISTEA
MIHAIL CRISTEAInginer
Voce nouă în politică. Intrat în PNL cu convingerea că poate face mai mult bine comunității în care trăiește: zona urbană Bucureștii Noi.
VICTOR JUGĂNARU
VICTOR JUGĂNARUMedic
Absolvent de medicină, întors din Canada pentru a trăi și schimba ceva în România. Politician tânăr, entuziast și cu proiecte de viață realiste.
NICOLETA STANCU
NICOLETA STANCU
Membru activ al PNL Sector 1 de peste 15 ani. Președinta Organizației Femeilor Liberale S1, fost consilier local. Pasionată de urbanistică și dezvoltare.

Dorești informații suplimentare?

+40 753 983 613

Prin trimiterea datelor sunt de acord să fiu contactat