AURELIAN NEBEL

CINE SUNT

Sunt licențiat în științe juridice, cu specializări în politici publice, accesarea și gestionarea fondurilor europene, management de proiect și legislația muncii. Sunt căsătorit și am 3 copii.
Prima experiență în domeniul administrației publice locale am avut-o în anul 1999 și un an mai târziu am participat la prima perfecționare în domeniu, respectiv, managementul instituțiilor publice și comunale. De atunci, administrația publică a fost una dintre preocupările mele constante, 3 ani mai târziu participând la implementarea primului meu proiect finanțat din fonduri externe, care avea ca obiect realizarea investițiilor în infrastructura locală din zeci de județe.

DE CE CANDIDEZ

Acum 10 ani am devenit pentru prima oară membru al unui partid politic, când m-am alăturat organizației Sectorului 1 a Partidului Național Liberal, din care și în prezent fac parte și în numele căreia am acum onoarea să candidez.
Am parcurs împreună cu echipa PNL Sector 1 toate etapele campaniilor politice locale, europarlamentare, generale și prezidențiale și am ajutat votarea în Sectorul 1 a tuturor candidaților noștri de până acum prin campanii pe stradă, strângeri de semnături, și activități specifice zilelor de votare.
Prin urmare, consider că dacă mă veți vota pentru ocuparea funcției de consilier local voi putea aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea Sectorului 1 al capitalei atât prin valoare adăugată, cât și prin transferul de bune practici acumulate în peste 25 de ani de activitate și 10 ani de muncă de partid în acest sector.