DANIEL CIUNGU

Inginer

CINE SUNT

Din 2012 sunt Director de Vânzări pentru senzori, responsabil pentru 11 țări din Europa de Vest și de Est, într-o companie daneză din domeniul pompelor, senzorilor și energiei regenerabile. Am lucrat și part-time drept consilierul ministrului liberal al Muncii, doamna Violeta Alexandru. Eforturile mele s-au îndreptat spre creșterea calității serviciilor pentru cetățean și a respectului pe care acesta îl primește din partea instituțiilor statului. Am fost implicat activ în implementarea ordinului pentru comunicarea electronică a cetățeanului cu instituțiile din subordinea ministerului.

DE CE CANDIDEZ

Eu candidez pentru că sunt un optimist pragmatic. Înțeleg că se poate să ne îmbunătățim țara și viața, dar trebuie să muncim serios pentru asta. Nu m-am lăsat debusolat sau demoralizat în acești ani deși s-au întâmplat atâtea. Știu că ne este greu tuturor, dar știu că împreună vom reuși să ne reclădim sectorul și orașul. Îmi asum responsabilitatea implicării pentru că e important să fiu eu un exemplu înainte de a le cere altora ceva. Trebuie să pun și eu umărul la muncă.

PROIECTELE MELE

Mandatul meu cuprinde proiecte eficiente pentru zona Băneasa/Greendfield unde sunt mai multe probleme ce țin de canalizare și apa curentă. De asemenea, îmi doresc să văd altfel de școli și grădinițe, transport în comun mai dezvoltat, finanțare mai mare pentru școlile curente, asfaltări, modernizat și creat piețe, sistematizat lacuri, protejat pădurea dar și facilitat acces oamenilor din cartierele rezidențiale. Aceste lucruri nu trebuie să se excludă unele pe altele. Problemele sunt deja arhicunoscute și cred că cititorul își va recunoaște dorințele, fie că locuiște pe Aleea Teișani sau în Greenfield, fie că are casă pe C-tin Dobrogeanu Gherea, sau stă la bloc pe Marinarilor. Și da, înțeleg că o parte dintre ele nu țin doar de primăria de sector, dar sunt convins că printr-o administrație liberală atât la nivel guvernamental cât și printr-o colaborare foarte bună cu viitorul primar al Capitalei, Nicușor Dan, vom reuși să ne punem de acord și să implementăm soluțiile noastre pentru sector. Tot timpul voi da exemplul Oradei, pentru că este un oraș de dimensiunea Sectorului 1, dar cu o administrație PNL care a știut cum să atragă fonduri europene și cum să implementeze zilnic proiecte de impact major pentru orădeni. Dacă acolo se poate, atunci se poate și la noi!