VICTOR JUGĂNARU

Medic

CINE SUNT

Medic în cadrul unei unități sanitare renumite, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, mă recomandă ca un om pasionat de starea de bine a oamenilor, consecvent în proiectele alese, disciplinat, cu un deosebit spirit de inițiativă și aptitudini pragmatice.

DE CE CANDIDEZ

DE CE CANDIDEZ
Prezenta mea în echipa PNL Sector 1 nu este intamplatoare. Sunt un politician tanar, entuziast, cu proiecte de viata realiste, intr-o dinamica de perfectionare permanenta.
Vocatia politica, am descoperit-o devreme, cand nevoia mea de a imi ajuta semenii, dar si aptitudinile organizatorice si vocatia de leader, dublate mai tarziu de competenta profesionala m-au determinat sa aleg organizatia Partidului National Liberal, al carei membru sunt din anul 2012.
Angajamentul meu politic este sub semnul dedicatiei mele pentru oameni, concretizata in hotararea de a imi depune candidatura pentru functia de consilier local la Primaria Sectorului 1.
Pasiunea de a ma dedica sanatatii, cel mai important capital al oamenilor, dublata de seriozitatea, consecventa si spiritul de meu antreprenorial sunt cateva din ingredientele proiectelor de succes pe care vreau sa le initiez si dezvolt pentru locuitorii sectorului 1, aducand cu mine si experienta traita in Canada, in mega metropola Toronto, bun model de viata si administratie.

PROIECTELE MELE

Mandatul meu va cuprinde proiectele din domeniul sanatatii, educatiei, transportului persoanelor cu dizabilitati, programelor recreative si spatiilor de parcare destinate rezidentilor riverani.
• Proiectul « Sanatatea ta, Prioritatea mea », in domeniul meu profesional, are ca obiectiv principal prioritizarea nevoilor de sanatate ale pacientilor rezidenti ai sectorului 1, prin dezvoltarea unui sistem de servicii medicale de zi, integrate, moderne, cu facilitarea tratamentelor in ambulator, extinderea serviciilor medicale oferite de Centrul Policlinic Multifunctional Caraiman, dar si crearea unor unitati sanitare multifunctionale asemanatoare, in alte zone ale sectorului, avand in vedere marimea acestuia si deci asigurarea accesabilitatii cetatenilor la aceste servicii sanitare.
• In cadrul acestui proiect, lansez initiativa organizarii de catre primarie a unui sistem de transport persoane cu dizabilitati, cu puncte de lucru chiar in incinta acestor unitati sanitare ambulatorii multifunctionale, sub denumirea : « Bine faci, Bine gasesti ».
• Programul « Scoli europene in Sectorul 1”, est un alt proiect pe care il propun administratiei sectorului 1, pentru modernizarea si aducerea serviciilor educationale si a programelor conexe, la standarde europene (facilitati moderne, spatii activitati sportive, programe recreativ-educationale, de tip day-care) ;
• In cadrul acestei initiative, intentionez de asemenea, creerea unui sistem de transport scolar integrat la nivel de sector, in administratia locala a sectorului 1 (Yellow-Blue School Bus).
• Organizarea unor unitati locative pentru organizarea de activitati cultural-educative si distractive la nivel de sector, pe modelul canadian « Community Center », cu oferta de cursuri diverse: dans, muzica instrumentala, yoga, aerobic, arte martiale, desen, pictura, canto, inot, si altele, al preturi accesibile, pentru toate grupele de varsta, la preturi accesibile, pentru rezidentii sectorului 1.
• Printre prioritatile mele sunt si solutiile legate de creerea spatiilor de parcare pentru riverani, revalidarea unor spatii existente si intrarea in circuit cetatenesc riveran, degajarea trotuarelor si a spatiilor verzi acolo unde este cazul.
• Eliminarea birocratiei si accesul facil la serviciile administratiei locale ale Sectorului 1, sunt alte prioritati ale mandatului meu de consilier.